World Spice Blends Pro van Verstegen

World Spice Blends Pro: authentieke kruidenmixen voor de professionele keuken

Een wereld aan verrassende smaken voor jouw gasten

Gasten en professionals zijn nieuwsgieriger dan ooit naar wat de wereld biedt in kleur, geur, smaak en karakter. Daarom introduceert Verstegen de nieuwe World Spice Blends Pro : authentieke kruidenmixen naar oorspronkelijke receptuur, zonder toegevoegd zout.

16 nieuwe kruidenmixen om jouw menu op smaak te brengen
De smaak van kleurrijke en geurige kruiden is de basis voor iedere keuken, waar ook ter wereld. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner, gasten van nu verwachten verrassende smaken uit de spannendste keukens. Van tandoori uit India en five spices uit China tot de warme smaken van het Midden Oosten of de verrassende Nordic Cuisine.

Kruidenmixen met karakter
Verstegen ontwikkelde de authentieke smaken van de kruidenmixen World Spice Blend s Pro om chefs te helpen de originele smaken van verrassende, wereldse gerechten te serveren. Met deze kruidenmixen volgens originele receptuur en met ingrediënten van topkwaliteit, maken professionals in een handomdraai van hun receptuur een authentiek gerecht met karakter. Van een Indiase linzensoep met garam massala tot een gumbo uit Louisiana met spicy cajunkruiden, zet je een wereld aan authentieke smaken op jouw menu.

De mooiste blends uit de populairste wereldkeukens
Verstegen ontwikkelde 16 nieuwe blends met kruiden uit diverse keukens van 5 continenten: kruidenmixen uit de mooiste en populairste internationale keukens in handige compacte verpakkingen om jouw gerechten mee te verrijken en verdiepen. Neem je gasten mee op reis en geef karakter aan je menu met de nieuwe World Spice Blends Pro van Verstegen.

Ga mee op een reis vol smaak en bekijk hier een overzicht van onze wereldse kruidenmixen voor professionals.