Word ook Smaakpartner
Wil jij anderen inspireren om met pure ingrediënten te koken? En heb jij een product of dienst die het mogelijk maakt om met minder zout juist méér smaak te creëren? Doorbreek dan samen met ons de traditie van overmatig zoutgebruik – voor gezondere én spannendere gerechten. Sluit je aan als Smaakpartner!
Wat we zoal bieden:
- Toegang tot een sterk, culinair netwerk in Nederland van (horeca) professionals en culinaire vakopleidingen.
- Een podium op samensmaakmaken.nl.
- Promotie in de Smaakmakers campagne (o.a. nieuwsbrieven en social media).
- Deelname aan events rondom ‘Minder zout, meer smaak’ – zoals kookwedstrijden, challenges en kennissessies op o.a. Gastvrij Rotterdam.
- Deelname is betaald. Graag vertellen we meer over de opties.
“We zetten ons in voor minder zoutconsumptie in Nederland, samen met de Nierstichting. Door kennis en inspiratie te delen.
Een samenwerking waar we trots op zijn.”
– Tromb & Rueb, azijnbrouwers





