Word ook Smaakmaker

Laat jij je gasten genieten van de lekkerste gerechten met pure smaken? Kies jij voor de puurheid van ingrediënten en creativiteit? Maak dan bewust het verschil met minder zout – voor méér smaak én gezonde nieren. Sluit je als Smaakmaker bij ons aan!

Belangrijk om te weten: de campagne ‘Minder zout, méér smaak’ stimuleert chefs en leerling-chefs om puur en zoutbewust te koken voor een breed publiek. Het gaat dus niet om zoutarm of zoutloos koken voor nierpatiënten.

Als deelnemend restaurant krijg je:

  • Zichtbaarheid op samensmaakmaken.nl.
  • Promotie in de campagne van Smaakmakers.
  • Toegang tot een sterk, culinair netwerk in Nederland.
  • Een toolkit met relevante informatie over hoe minder zout te gebruiken, inclusief smaakmakende producten van onze Smaakpartners.
  • Deelname is helemaal gratis.
MDS Minder Zout Meer Smaak Award 2025

Wat vragen wij van jou?

  • Je kookt met verse ingrediënten.
  • Je inspireert gasten met zoutbewuste, smaakvolle gerechten.
  • Je medewerkers zijn goed op de hoogte om vragen van gasten te beantwoorden over zoutbewust genieten.
  • Je geeft aandacht aan Smaakmakers via jouw eigen (social) media.
  • Je inspireert leerling-chefs over koken met pure smaken en minder zout.
  • Een foto en persoonlijke quote over koken met minder zout en meer smaak. Zie ook de quotes van andere Smaakmakers.

Ja, ik meld mijn restaurant aan bij Smaakmakers

Fantastisch! Samen werken we aan een smaakvolle en gezonde culinaire toekomst.

Vul onderstaand formulier in. Isabelle van Waesberge neemt binnenkort contact met je op.

    Naam *

    Restaurant *

    E-mail *

    Telefoon *