Restaurant Zarzo

Zarzo is een totaalbeleving,
daar waar geen drempel bestaat en iedereen welkom is.
Herkenbaarheid, identiteit en sereniteit spelen bij ons een grote rol.

Adres: Bleekweg 7, 5611 EZ in Eindhoven
E-mailadres: adrian@zarzo.nl
Website: https://www.zarzo.nl
Chefkok: Adrian Zarzo

Nieuws over Restaurant Zarzo, Eindhoven

Bewust het zout van tafel bij restaurant Zarzo

21 maart 2023 - Adrian Zarzo, culinair ambassadeur, chef en nierpatiënt, is altijd op zoek naar de allermooiste combinaties, waarin de pure smaken naar voren komen.
Hij helpt docenten van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch op weg met zoutbewuste gastronomie. In zijn persoonlijke verhaal deelt hij waarom hij kiest voor het weglaten van zout op de tafels in zijn eigen restaurant.

Er waren meer dan 50 docenten van 23 verschillende horecascholen uit Nederland bij deze presentatie aanwezig. Ter inspiratie werd er een heerlijke amuse geproefd, zonder zout, maar met meer smaak! 🍽
Want: als je van je nieren houdt, eet je minder zout!

Adrian Zarzo, culinair ambassadeur, chef en nierpatiënt




Lekker500

1 februari 2023 - "We maken Lekker500 met de consument in gedachten en bieden een rijke schakering van bistro tot sterrenrestaurant", aldus hoofdredacteur Annelies Pijper. In deze restaurantgids zijn jaarlijks de nieuwe Top-100 en Top-500 restaurants te vinden.
In de laatste editie een interview met Adrian Zarzo, culinair ambassadeur van de Nierstichting, alsmede feiten, fabels en weetjes over zout.

Download het interview hier>




Lancering Gault&Millau Gids Nederland 2024

Op 5 februari 2024 vond de lancering van Gault&Millau Gids Nederland plaats in Tivoli Vredenburg. Tijdens deze uitreiking was er uitgebreid aandacht voor het 'minder zout meer smaak'.

Trots op onze ambassadeur Zarzo, die samen met ons de strijd aangaat voor gezonde nieren en minder zoutgebruik in de professionele keuken. Samen met Zarzo wil de Nierstichting met restauranteigenaren, chefs, horecaopleidingen en smaakpartners de gewoonte van te veel zoutgebruik in de professionele keuken doorbreken. In deze video vertelt hij zijn persoonlijke verhaal en motivatie.